Wie zijn wij?

Euro Aluminium B.V. is leverancier van aluminium en stalen bouwproducten. Ons leveringsprogramma bestaat onder meer uit aluminium dakproducten, bouwprofielen, doorvalbeveiliging, waterslagen, lekdorpels, muurafdekprofielen, zetwerk, aluminium en loden hemelwater afvoeren, platdakontluchtingen, gevelbekleding, dilatatieprofielen en stalen lateien en vloerluiken.

Onze dakproducten, muurafdeksystemen, waterslagen en doorvalbeveiligingen zijn allemaal uitvoerig getest en voorzien van BDA - KIWA certificeringAlle relevante aspecten van deze productgroepen worden hierin behandeld, zodat een duurzame toepassing kan worden gegarandeerd. De gehanteerde karakteristieke eigenschappen van het betreffende product, moeten zijn vastgesteld door een daarvoor genotificeerd geaccrediteerd laboratorium. Hierdoor worden zowel de kwaliteit en de duurzaamheid door een onafhankelijke partij gewaarborgd.

Ons uitgebreide assortiment maakt ons een interessante partner voor bouwend en dakdekkend Nederland.

Euro Aluminium B.V. is een flexibele organisatie met ruime ervaring en kennis van zaken op het gebied van het verwerken van aluminium.
Wij beschikken, samen met ons zusterbedrijf Alucet B.V., over een sterk en gemotiveerd team van specialisten! Wij luisteren naar de wensen van onze relaties en zullen tot het uiterste gaan om deze te verwezenlijken! Wij verzorgen uw project vanaf de engineering tot en met de oplevering.

De kracht van ons bedrijf zit onder meer in de uitstekende kwaliteit van onze producten, de flexibele organisatie, grote kennis van zaken en bijzonder snelle en betrouwbare levertijden. Elke oppervlaktebewerking kunnen wij voor u uitvoeren. Of het nu in een RAL kleur gemoffeld, of in naturel of kleur geanodiseerd uitgevoerd moet worden, wij regelen het! 

Onze gemoffelde uitvoering wordt onder QUALICOAT certificering uitgevoerd. De Anodiseerlagen voldoen aan de hoogste standaarden zoals QUALANOD en BS 3987:1991. Maar ook levering in een blanke onbewerkte uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

Met name op het gebied van specifieke producten voor dakafwerking heeft Euro Aluminium B.V. een breed scala aan producten, zoals daktrimmen, Enkeltrimmen® in diverse uitvoeringen met een vlakke of halfronde voorzijde.
Maar ook speciaal naar de wens van de opdrachtgever uitgevoerde gezette dakrandafwerkingen met speciale waterafvoerende koppelbeugels voorzien van rubber afdichting, boeiboord- en plafondbekleding en het geheel inclusief het inmeten en aanbrengen, behoren tot onze specialismen.
Wij zijn ook in het bezit van het VCA Logo certificaat.